Kleine dakwerken

Het dak is het belangrijkste deel van uw huis. Alles wat onder het dak staat moet tegen weer en wind beschermd worden. Om goed beschermd te zijn tegen de elementen is een betrouwbaar dak een echte must. Toch wordt op het dak vaak bezuinigd. Het dak bepaalt de kwaliteit en de levensduur van een goed woonhuis. Een woonhuis met een goed en betrouwbaar dak gaat jaren lang mee zonder enige vorm van onderhoud.

Met de hulp van geschikte producten is het tegenwoordig mogelijk uw huis te voorzien van een betrouwbaar dak voor een niet al te hoge prijs. Dit geeft u niet alleen een gerust gevoel, het geeft ook een meerwaarde aan uw huis.

Lekkage

Het grootste probleem van een lek in het dak is dat je er altijd achterkomt wanneer het te laat is. Vaak is de ergste schade al aangericht en is het water al tussen de dakbedekking en uw plafond gelopen. Zoals altijd is het ook nu weer “voorkomen is beter dan genezen”. Reparatie van dit soort schade geeft vaak onnodig hoge kosten in vergelijking met het voorkomen ervan. Daarom kunt u door mij altijd een dakinspectie laten doen.

Heeft u dakwerk dat gedaan moet worden of wilt u een dakinspectie laten doen? Neem gerust contact op via onderstaand formulier.