Gas , water en sanitair

Gas
Hoewel niet direct zichtbaar is een gasleiding een van de basisbenodigdheden in uw huis. Gasleidingen zijn vaak weggewerkt in vloeren, wanden en leidingskokers. Hierin bevinden zich ook de water- en cv- leidingen. Gasleidingen zorgen ervoor dat uw huis wordt verwarm en dat u drink- en warm- water heeft.

Water
Water is een van de eerste levensbehoeftes. We gebruiken dagelijks meer water dan je zou denken. Hierbij moet je denken aan douchen, je handen wassen, de toilet doorspoelen, de groenten afwassen en het water opzetten. Al dit water wordt door waterleidingen in het huis verplaatst. Het is daarom belangrijk dat alle waterleidingen goed gemonteerd zijn. Het zo goed mogelijk aanbrengen van hoge kwaliteit leidingen is hier het belangrijkst.

Sanitair
Bent u toe aan nieuwe toiletpot? Helemaal uitgekeken op uw oude badkamer? Samen gaan we rond de tafel zitten om te kijken wat uw wensen zijn en wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Doordat ik op de hoogte ben van de nieuwste sanitair-producten zult uw badkamer er altijd eentje zijn van topkwaliteit.

Wilt u een afspraak maken om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op via onderstaand formulier.