Centrale Verwarming

Centrale verwarming

Het centrale verwarmingssysteem zorgt ervoor dat uw huis, kantoor of ruimte verwarmd wordt. Het meest voorkomende systeem in Nederland is het gebruik van radiatoren. Deze staan opgesteld rond en door het huis en worden voorzien van warm water dat wordt aangevoerd door leidingen. Het water in deze leidingen wordt verwarmd door de cv ketel.

De cv-ketel zorgt ervoor dat er warm water uit de kraan komt. Zodra de cv-ketel een storing heeft, staat u letterlijk onder een koude douche. U begrijpt dus hoe belangrijk een goede cv-ketel is.

Welke cv-ketel

Wanneer u uw oude cv-ketel wilt vervangen, is het belangrijk onderzoek te doen naar wat voor cv-ketels er op de markt zijn. Doordat cv-ketels door de jaren heen zuiniger zijn gemaakt, is het mogelijk om 10% tot 20% stookkosten per jaar te besparen. Zo is uw nieuwe cv-ketels snel terugverdiend.

Dit is niet alleen goed voor de portemonnee maar ook nog eens voor het milieu. Ik, als gecertificeerd cv-ketel monteur, ben altijd op de hoogte van de beste prijs-kwaliteit cv-ketels. Ik werk alleen met kwaliteit cv-ketels met een hoog rendement.

Wilt u advies over welke cv-ketel u het beste kunt aanschaffen? Neem dan gerust contact op door het onderstaande formulier in te vullen.